Catalunya Música transmetrà dilluns el concert de la pianista Varvara i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Viena, de la Temporada Ibercamera

El dilluns 20 d'abril, a dos quarts de nou del vespre.

El dilluns 20 d'abril, a dos quarts de nou del vespre, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori per oferir en directe el concert de la pianista Varvara i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Viena dirigida per Cornelius Meister. Interpretaran el Concert per a piano en la menor op. 54 de Robert Schumann i el poema simfònic "Ein Heldenleben" ("Una vida d'heroi"), op. 40 de Richard Strauss. És el vuitè concert de la 31a Temporada Ibercamera. Els comentaris de la transmissió els farà Olga Cardús.

Ibercamera presenta els tres debuts excepcionals de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Viena, el seu director titular, Cornelius Meister, i la jove pianista russa Varvara, que oferiran tres concerts a Girona (19 d'abril), Barcelona (20 d'abril) i Tarragona (18 d'abril), ciutat on Ibercamera es presenta per primera vegada.

Les obres del concert de Barcelona que Catalunya Música transmetrà en directe des de L'Auditori seran el Concert per a piano i orquestra op. 54 de Robert Schumann i el poema simfònic "Ein Heldenleben" ("Una vida d'heroi"), op. 40 de Richard Strauss. L'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Viena és una formació jove i possiblement la més dinàmica de la capital austríaca per l'amplitud del seu repertori. Sota la batuta del seu director titular i artístic, Cornelius Meister, la formació està vivint un dels moments més extraordinaris de la seva trajectòria.

Pel que fa a la jove pianista russa Varvara és una de les grans figures emergents més sorprenents del moment. Guanyadora del prestigiós concurs Géza Anda l'any 2012, la seva carrera ha viscut una progressió imparable que l'ha portada a actuar a les grans capitals musical, com Viena, Sant Petersburg i Zuric, i amb algunes de les millors formacions del món, com l'Orquestra Simfònica del Teatre Mariinsky. Solista de gran personalitat, posseeix una musicalitat i una sensibilitat captivadores que fan augurar que tindrà una llarga i premiada carrera musical.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut