Catalunya Música transmetrà demà el concert de la Maîtrise i l'Orquestra de Ràdio França

El divendres 30 de maig, a les vuit del vespre, Catalunya Música oferirà en directe, des de la Sala Pleyel de París, el concert de la Maîtrise i l'Orquestra Filharmònica de Ràdio França, dirigides per Mikko Franck, amb obres de Claude Debussy i Einojuhani Rautavaara.
Els comentaris de la transmissió els farà Olga Cardús.
 

La Maîtrise de Ràdio França és un cor de veus blanques que, juntament amb l'Orquestra Filharmònica, l'Orquestra Nacional i el Cor de Ràdio França, constitueix una de les quatre formacions permanents de la ràdio pública francesa.
 
La Maîtrise és l'únic cor de nens de França que té una vocació professional i el seu objectiu és promoure el cant coral i oferir als seus alumnes una educació musical completa. Pel que fa a l'Orquestra Filharmònica de Ràdio França és hereva de la primera orquestra filharmònica creada als anys 30 per la ràdio francesa i va ser refundada a mitjans dels anys 70 sota els consells de Pierre Boulez. L'Orquestra Filharmònica té un repertori molt ampli que li permet tocar des de composicions del segle divuit fins a l'actualitat.
 
En el concert del proper 30 de maig interpretaran el tríptic Nocturns i el poema dansat Jocs del compositor francès Claude Debussy i per acabar la Vuitena simfonia, El viatge del músic finlandès Einojuhani Rautavaara.
 
Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.
 
 
 
 
Catmusica.cat
Facebook.com/catmusica
Twitter.com/catalunyamusica 
Anar al contingut