Catalunya Música transmetrà demà divendres el concert de Xavier Sabata del cicle Grans veus de Palau 100

El divendres 17 de juliol, a les 20.30 h.

El divendres 17 de juliol, a les 20.30 h, Catalunya Música connectarà en directe amb el Palau de la Música Catalana per transmetre el concert del contratenor Xavier Sabata i l'orquestra Armonia Atenea, dirigida per George Petrou, que interpretaran concerts de Georg Friedrich Händel i Johann Adolf Hasse i àries d'Antonio Vivaldi i Nicola Antonio Porpora, entre d'altres. Aquest és el segon concert del cicle Grans veus de Palau 100.

Els comentaris els farà Olga Cardús.

El magnetisme del contratenor Xavier Sabata i el talent dels grecs Armonia Atenea, fundats per George Petrou, seduiran el públic del Palau de la Música Catalana en la vetllada musical que oferiran el 17 de juliol.

El cantant català s'ha construït una carrera internacional espectacular i és un dels convidats excepcionals en l'aposta de Palau 100 per als músics del nostre país. Sabata desplegarà la seva veu d'or i les seves aptituds dramàtiques per interpretar un programa centrat en Georg Friedrich Händel, però que també oferirà algunes bellíssimes rareses de Johann Adolf Hasse i altres compositors coetanis del segle XVIII.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut