Catalunya Música transmetrà aquest dijous el concert de Truls Mørk i l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa des de Copenhaguen

El dijous 16 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre.

El dijous 16 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb la Sala de concerts de la Ràdio Danesa de Copenhaguen per transmetre el concert de Truls Mørk i l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa dirigida per David Zinman, que interpretaran obres d'Emil Nikolaus von Reznicek, Serguei Prokófiev i Edward Elgar. Els comentaris de la transmissió els farà Olga Cardús.

El prestigiós director d'orquestra nord-americà David Zinman es posarà el 16 d'abril per primera vegada al capdavant de l'Orquestra Simfònica Nacional Danesa, i a la seva seu, la sala de concerts del Koncerthuset de Copenhaguen, dirigirà un programa protagonitzat per tres obres orquestrals brillants, que són poc interpretades en directe. Per començar, podrem sentir l'obertura de l'òpera "Donna Diana" d'Emil Nikolaus von Reznicek, i tot seguit la Simfonia concertant per a violoncel i orquestra op. 125 de Serguei Prokófiev, que tindrà com a solista el prestigiós violoncel·lista noruec Truls Mørk. Tancarà la vetllada la interpretació de l'estudi simfònic "Falstaff op. 68", d'Edward Elgar.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut