Catalunya Música transmet un dels concerts més destacats del Martha Argerich Project 2009

Aquest any el cicle de concerts del Marta Argerich Project dedica una atenció especial al bicentenari del naixement de Felix Mendelssohn i al cinquantè aniversari de la mort d'Ernest Bloch

Aquest dimecres, 17 de juny, a dos quarts de nou del vespre, Catalunya Música transmet el concert que la pianista Martha Argerich, el violoncel·lista Gautier Capuçon i els pianistes Nelson Goerner i Akane Sakai, amb l'Orquestra de la Suïssa Italiana, dirigida per Gabriel Chmura, oferiran en directe, des del Palau de Congressos de Lugano, Suïssa. Interpretaran obres de Jean Sibelius, Arnold Schönberg, Giuseppe Martucci, William Walton i Ludwig van Beethoven. És un dels concerts més destacats del Martha Argerich Project 2009.
Aquest cicle de concerts el va crear l'extraordinària pianista argentina l'any 2001, amb la col·laboració de prestigiosos col·legues músics, amb la voluntat de passar els primers dies del mes de juny fent música plegats i, a més, oferir la possibilitat de tocar en directe als joves intèrprets més prometedors del panorama actual, joves músics que descobreix la mateixa Argerich. Als concerts del Martha Argerich Project s'han donat a conèixer un bon nombre d'intèrprets que ara són grans figures del món de la música, com els germans Gautier i Renaud Capuçon i la pianista Gabriela Montero.
Aquest any el Martha Argerich Project dedicarà una atenció especial al bicentenari del naixement de Felix Mendelssohn i al cinquantè aniversari de la mort d'Ernest Bloch.

Anar al contingut