Catalunya Música transmet un dels concerts de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera

El concert d'aquest divendres al vespre el protagonitzaran el pianista András Schiff, la soprano Miah Persson i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio bavaresa, dirigida per Mariss Jansons
Aquest divendres, 17 de desembre, cinc minuts abans de les vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb l'Herkulessaal de Munic per transmetre el concert del pianista  Lars Vogt, la soprano Miah Persson i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera dirigida per Mariss Jansons. Interpretaran el Concert per a piano i orquestra n. 1 op. 15 de Ludwig van Beethoven i la Quarta simfonia de Gustav Mahler. Els comentaris de la transmissió els farà Xavier Chavarria.

Divendres podrem sentir un dels grans pianistes de la nostra era, l'hongarès András Schiff, intèrpret magistral de les obres de Johann Sebastian Bach, Franz Joseph Haydn i Ludwig van Beethoven, que ens interpretarà precisament el primer dels cinc concerts del compositor de Bonn.

Es va publicar a Viena el març del 1801, però en realitat va ser el segon concert per a piano que Beethoven va acabar. Com el primer, demostra sobretot la clara voluntat del compositor per imposar-se com a pianista.

Finalment, sentirem la Quarta simfonia que Gustav Mahler va acabar a Maiernigg-am-Wörthersee, a Caríntia, on s'havia fet construir una casa on hi va passar les vacances d'estiu fins l'any 1907.

catmusica.cat
catradio.cat