Catalunya Música transmet un dels concerts de la temporada de l'Orquestra Simfònica de Londres

El concert d'aquest dimarts al vespre l'ofereix el violinista Nikolaj Znaider i el tenor Steve Davislim.
El dimarts 8 de maig, a dos quarts de nou del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Barbican Hall de Londres per oferir en directe el concert del violinista Nikolaj Znaider i el tenor Steve Davislim acompanyats pel Cor i l'Orquestra Simfònica de Londres, sota la direcció de Peter Eötvös. Interpretaran obres de Béla Bartók, i Karol Szymanowski.

El danès Nikolaj Znaider és un dels violinistes més destacats de l'actualitat. Ha estat convidat a actuar en diverses ocasions amb orquestres de primera fila, com l'Orquestra Filharmònica de Viena, l'Orquestra Filharmònica de Berlín, o l'Orquestra Filharmònica de Nova York, i sota la batuta de directors com Daniel Barenboim, Gustavo Dudamel i Sir Colin Davis. La seva interpretació ha estat qualificada com "extraordinàriament intel·ligent, commovedora i apassionada". Durant el concert de dimarts 8 de maig el sentirem acompanyat per l'Orquestra Simfònica de Londres interpretant el Concert per a violí i orquestra núm. 2 de Béla Bartók, caracteritzat per l'ús de temes dodecafònics en el primer i tercer moviments.

L'altre intèrpret de la vetllada serà el tenor australià Steve Davislim, considerat per a molts com un dels principals exponents d'una nova generació de cantants. Aclamat arreu del món per la seva bonica veu lírica, la seva gran presència escènica i la seva extraordinària vivacitat, és sol·licitat internacionalment tant en el camp concertístic com en l'operístic. El podrem sentir interpretant la Tercera simfonia "La cançó de la nit" opus 27 de Karol Szymanowski, en un concert que inclourà també l'obra titulada Música per a corda, percussió i celesta, de Béla Bartók.

catmusica.cat
catradio.cat

DOCUMENTS RELACIONATS