Catalunya Música transmet un dels concerts de la temporada de l'Orquestra de la Ràdio Sueca

El concert s'oferirà aquest divendres al vespre des de l'auditori Berwaldhallen d'Estocolm.
El divendres 1 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre, Catalunya Música transmetrà en directe un dels concerts de la temporada de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, des de l'auditori Berwaldhallen d'Estocolm. La violinista Malin Broman i el violoncel·lista Steven Isserlis, juntament amb l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, dirigida per Daniel Harding, interpretaran el Doble concert per a violí i violoncel en la menor, op. 102, de Johannes Brahms, i la Simfonia núm. 5, d'Anton Bruckner. La transmissió anirà a càrrec de Xavier Chavarria i la podreu seguir tant a través de l'FM com del nostre web, www.catmusica.cat.

La violinista sueca Malin Broman i el virtuós violoncel·lista anglès Steven Isserlis ens oferiran un dels concerts més apreciats de tot el repertori: el Doble concert per a violí i violoncel en la menor, op. 102, de Johannes Brahms. El va compondre l'any 1887 com a gest de reconciliació amb el seu millor amic, el violinista Joseph Joachim, després d'un llarg període de distanciament.

Per acabar el concert, sentirem la Simfonia núm. 5, d'Anton Bruckner, una obra de grans proporcions escrita el 1875, definida en diverses ocasions com a "catedral sonora".

catmusica.cat
catradio.cat

DOCUMENTS RELACIONATS