Catalunya Música transmet per ràdio i per internet el concert final del certamen La Sardana de l'Any

L'emissora Catalunya Música ofereix aquest dissabte, en directe, des de l'Auditori - Palau de Congressos de Girona, la final del concurs La Sardana de l'Any, organitzat per la Federació Sardanista de Catalunya

Aquest dissabte, 9 de maig, a dos quarts de set de la tarda, Catalunya Música connectarà en directe amb l'Auditori - Palau de Congressos de Girona per oferir la transmissió del concert final del 20è certamen La Sardana de l'Any, que organitza la Federació Sardanista de Catalunya.
Jordi Molina, tenora, les cobles Bisbal Jove i Ciutat de Girona i l'Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu, dirigits per Salvador Brotons, interpretaran les deu sardanes finalistes, la fantasia simfònica L'aplec, d'Agustí Borgunyó, i el Concert catalanesc, de Brotons, i estrenaran la Cançó de bressol per fer adormir la guerra, de Marc Timón. Els comentaris de la transmissió els farà Ignasi Pinyol.
Catalunya Música ha acordat amb la Federació Sardanista de Catalunya la transmissió en directe de la clausura d'aquest certamen que, a més de poder-se escoltar per ràdio, per primera vegada també s'oferirà a través d'internet, al web de l'emissora: www.catmusica.cat.

Anar al contingut