Catalunya Música transmet l'òpera Lucia di Lammermoor dels Amics de l'Òpera de Sabadell

Divendres a partir de les nou de la nit.

El divendres 7 de novembre, a les 21.00 h, Catalunya Música connectarà amb el Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès per oferir la transmissió de l'òpera Lucia di Lammermoor, de Gaetano Donizetti, en les veus de Saioa Hernández, Albert Casals, Ismael Pons i Marc Sala, entre d'altres, amb el Cor dels Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, dirigits per Daniel Gil de Tejada. Els comentaris de la transmissió els farà Jaume Radigales.

L'Associació Amics de l'Òpera de Sabadell (AAOS) aquest 2014 celebra el seu 33è aniversari i des de la seva fundació ha realitzat més de 750 representacions tant a Sabadell com en altres punts de la geografia catalana, espanyola i mundial.  Per obrir el seu cicle Òpera a Catalunya d'aquesta temporada, ha programat del 29 d'octubre al 16 de novembre, Lucia di Lammermoor amb música de Gaetano Donizetti i llibret de Salvatore Cammarano, inspirat en la novel.la de Walter Scott The bride of Lammermoor. L'òpera es va estrenar al Teatro San Carlo de Nàpols, el 26 de setembre de 1835. Està considerada l'obra mestra del compositor italià i és sens dubte, de les seves òperes més representades avui dia. La seva "escena de la bogeria" és de les més famoses de la producció operística de tots els temps i requereix una soprano dotada d'una tècnica vocal superba, capaç de superar les moltes dificultats que presenta la partitura.


La transmissió en directe d'aquesta òpera estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.
 
 
 
Catmusica.cat
Facebook.com/catmusica
Twitter.com/catalunyamusica
Anar al contingut