Iolanta
Iolanta

Catalunya Música transmet en directe les òperes "Iolanta" i "El castell de Barbablava" des del Met, amb Anna Netrebko i Piotr Beczala

El dissabte 14 de febrer, a les 18.30 hores.

El dissabte 14 de febrer, a les 18.30 hores, Catalunya Música connectarà amb el Metropolitan de Nova York per transmetre les òperes "Iolanta" de Piotr Ílitx Txaikovski i "El castell de Barbablava" de Béla Bartók, en les fantàstiques veus d'Anna Netrebko i Piotr Beczala, Nadja Michael i Mikhail Petrenko, respectivament, amb el Cor i l'Orquestra del Metropolitan de Nova York dirigits per Valery Gergiev. Els comentaris de la transmisssió els farà Ignasi Pinyol.

Després del triomf absolut que Anna Netrebko va aconseguir al Metropolitan de Nova York la temporada passada protagonitzant l'òpera "Yevgeni Onegin", la diva russa interpreta aquest any una altra heroïna de Txaikovski: Iolanta, una noia cega que experimenta l'amor per primera vegada gràcies al comte Tristan Vaudemont, que interpreta el fantàstic tenor Piotr Beczala.

A continuació d'aquesta última òpera de Txaikovski, també es representarà "El castell de Barbablava" de Béla Bartók, on la soprano Nadja Michael serà qui interpreterà el paper de Judit, l'última esposa del duc Barbablava (al qual donarà vida el baix Mikhail Petrenko)  que renuncia a tot per viure amb ell al seu lúgubre castell. Les dues òperes comptaran amb la direcció musical del mestre rus Valery Gergiev i la direcció escènica de Mariusz Trelinski, que per a les dues obres ha ideat una posada en escena inspirada en els films negres dels anys 40.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut