Leif Ove Andsnes

Catalunya Música transmet en directe aquest dijous i aquest divendres dos dels concerts que el pianista Leif Ove Andsnes oferirà als Proms de la BBC

El dijous 23 i el divendres 24 de juliol, a les 20.30 hores.

El dijous 23 i el divendres 24 de juliol, a les 20.30 hores, Catalunya Música transmetrà dos dels concerts que l'Orquestra de Cambra Mahler i Leif Ove Andsnes, piano i direcció, oferiran al Royal Albert Hall de Londres, on interpretaran els Concerts per a piano núms.1, 4, i 3 i la "Fantasia coral" op. 80 de Ludwig van Beethoven, a més d'obres d'Igor Stravinski i Arnold Schönberg.

Els comentaris de les transmissions els farà Olga Cardús.

Els Proms de la BBC d'aquest any han convidat el pianista noruec Leif Ove Andsnes per interpretar en tres dies la integral dels concerts per a piano i orquestra i la "Fantasia coral" op. 80, de Ludwig van Beethoven. Catalunya Música transmetrà en directe dos d'aquests tres concerts, els dels dies 23 i 24 de juliol. El dijous 23 de juliol podrem sentir Leif Ove Andsnes dirigint  des del piano l'Orquestra de Cambra Mahler, interpretant els Concerts per a piano núms. 1 i 4  de Beethoven i el ballet "Apollon musagète" d'Ígor Stravinski. I el divendres 24 de juliol oferiran el Concert per a piano i orquestra núm. 3 i la "Fantasia coral" op. 80 de Ludwig van Beethoven, a més del concert "Dumbarton Oaks" d'Ígor Stravinski i "Friede auf Erden" (Pau a la terra) d'Arnold Schönberg, amb la col·laboració dels BBC Singers.

Si s'ha proposat a Leif Ove Andsnes aquest projecte d'interpretar els concerts per a piano i la "Fantasia coral" de Beethoven als Proms és perquè, quatre anys enrere, el pianista noruec i l'Orquestra de Cambra Mahler van interpretar aquest fabulós programa a 55 ciutats i a 22 països, i van aconseguir un èxit extraordinari que de ben segur es repetirà en aquests concerts dels Proms de la BBC.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut