Christoph Prégardien
Christoph Prégardien

Catalunya Música transmet el recital del tenor Christoph Prégardien a la Schubertíada

El dissabte 26 d'agost, a les 21.30, Catalunya Música connectarà amb l'església de Santa Maria de Vilabertran (Alt Empordà) per oferir en directe el recital del tenor Christoph Prégardien, que, amb el pianista Malcolm Martineau, interpretarà el cicle de lieder "Viatge d'hivern" D911 de Franz Schubert. Els comentaris de la transmissió, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Ignasi Pinyol.

Aquest concert forma part de la programació de la 25a Schubertíada de Vilabertran i, a més de Catalunya Música, també el transmetran en directe la Radiotelevisió Portuguesa i la Ràdio de Polònia, ja que és una de les aportacions de Catalunya Música a la Temporada de Festivals d'Estiu de la Unió Europa de Radiodifusió (UER), que recull una selecció dels millors concerts dels festivals d'estiu de tot el món.

La Schubertíada de Vilabertran celebra aquest estiu els 25 anys amb una programació de luxe en la qual destaquen els cinc concerts en què el Quartet Casals interpreta fins al dissabte 26 d'agost la integral dels quartets de corda de Ludwig van Beethoven. El mateix dia i poques hores després, l'església de Santa Maria de Vilabertran acollirà el recital del tenor alemany Christoph Prégardien, un dels més grans intèrprets de lied dels últims trenta anys i habitual de les primeres Schubertíades.

Acompanyat pel prestigiós pianista Malcolm Martineau, Prégardien aportarà la seva veu meravellosa i la seva maduresa i experiència per interpretar l'obra mestra de Franz Schubert en el camp del lied: el cicle "Viatge d'hivern" D911, obra que el tenor ha interpretat més de dues-centes vegades sobre l'escenari. Ben segur que a Vilabertran Prégardien desplegarà el control vocal, la dicció clara i la musicalitat intel·ligent que mostra a cadascuna de les seves interpretacions.

La transmissió en directe d'aquest concert estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Anar al contingut