Catalunya Música transmet el concert matinal de l'OBC des de L'Auditori

El diumenge 8 d'octubre, a les 11.00, Catalunya Música transmetrà en directe, des de L'Auditori de Barcelona, el concert del violoncel·lista Daniel Müller-Schott i l'OBC dirigida per Andrew Grams, amb obres d'Edward Elgar i Aaron Copland. Els comentaris de la transmissió d'aquest concert, que té el suport de l'Obra Social "la Caixa", els farà Joan Vives.
Daniel Müller-Schott

Daniel Müller-Schott

El cap de setmana del 6 al 8 d'octubre, a L'Auditori, el violoncel·lista alemany Daniel Müller-Schott, un dels solistes de més prestigi de l'actualitat, afrontarà amb l'OBC la interpretació d'un dels pilars del repertori del seu instrument: el Concert per a violoncel i orquestra, opus 85 d'Edward Elgar. És una obra intensa i emotiva que el compositor anglès va escriure en plena maduresa creativa, durant l'estiu del 1919.

La vetllada es completarà amb la Simfonia número 3 que el compositor nord-americà Aaron Copland va elaborar entre el 1944 i el 1946, per tant, al final de la Segona Guerra Mundial. És una obra que fusiona la música de gust inequívocament americà amb la forma de la simfonia. Per això, el director d'orquestra i compositor Leonard Bernstein va dir d'aquesta obra: "La Tercera és un monument americà, com el Lincoln Memorial o l'obelisc de Washington".

Per a més informació sobre aquest concert podeu visitar el web de L'Auditori.

La transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica