Catalunya Música transmet el concert matinal de l'OBC amb el pianista i compositor Fazil Say com a solista

El diumenge 8 de març, a les 11 del matí.

El diumenge 8 de març, a les 11 del matí, Catalunya Música oferirà en directe, des de L'Auditori, el concert del pianista i compositor Fazil Say i l'OBC, dirigida per Hannu Lintu. Interpretaran el "Preludi" de l'acte tercer del drama líric "Follet" d'Enric Granados, el Concert per a piano i orquestra "Water" del mateix Say i la Simfonia n. 5, op. 82, de Jean Sibelius. És un dels concerts de la temporada de l'OBC 2014-2015. Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

Fazil Say és la música en persona: compositor, intèrpret, arranjador, improvisador...Per a ell, els diferents estils i gèneres són una sola cosa: música i prou. Clàssica, jazz, música tradicional: la naturalitat amb què fusiona els gèneres musicals és espectacular. L'art interpretatiu i compositiu d'aquest músic turc continua fascinant els melòmans d'arreu del món. El 8 de març sentirem Fazil Say interpretant amb l'OBC el seu concert "Water", que ell mateix va estrenar al piano l'any 2013 al Festival de Mecklenburg-Vorpommern.

La resta d'obres de la vetllada seran el "Preludi" de l'acte tercer del drama líric "Follet" que Enric Granados va compondre amb llibret d'Apel·les Mestres ( i que s'havia d'estrenar l'any 1901, però que va quedar inèdit), a més de la Simfonia n. 5 de Jean Sibelius. Es va estrenar fa exactament cent anys i pel seu lirisme és una de les simfonies més apreciades del compositor finlandès.

Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa "Guia d'orquestra", que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut