Catalunya Música transmet el concert del pianista Denis Matsuev amb obres de Liszt i Bruckner

El concert d'aquest divendres al vespre es transmetrà des de Frankfurt i comptarà amb la participació de l'Orquestra Simfònica de la Ràdio d'aquesta ciutat alemanya.
El divendres 30 de setembre, a les vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Gran Auditori de l'Antiga Òpera de Frankfurt per transmetre el concert del virtuós pianista rus Denis Matsuev i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt, dirigida per Paavo Järvi, que interpretaran el Concert per a piano n. 2, S 125, de Franz Liszt i la Vuitena simfonia d'Anton Bruckner. És un dels concerts més destacats de la temporada de la Simfònica de la Ràdio de Frankfurt que comentarà Xavier Chavarria.

El virtuós pianista rus Denis Matsuev, de 36 anys, va saltar a la fama l'any 1998, quan amb 23 anys va guanyar el prestigiós Concurs Txaikovski. La seva sorprenent combinació de virtuosisme i refinada musicalitat l'han portat a ser un dels intèrprets més aclamats a les sales més importants d'arreu del món, com el Carnegie Hall de Nova York, la Salle Gaveau de París i el Kennedy Center de Washington. En el concert del divendres 30 de setembre el podrem sentir interpretant una de les obres de més dificultat del repertori, el Concert per a piano n. 2, S 125, de Franz Liszt, coincidint amb el bicentenari del naixement d'aquest pianista i compositor hongarès.

catmusica.cat
catradio.cat