Catalunya Música transmet el concert de cloenda d'El Primer Palau

El dijous 19 de novembre, a les 20.30.
Aeris Trio

Aeris Trio

El dijous 19 de novembre, a les 20.30, Catalunya Música connectarà amb el Palau de la Música Catalana per oferir en directe el concert de l'Aëris Trio (guanyador del Premi El Primer Palau 2014, el Premi de la crítica i del Premi Catalunya Música 2014) que interpretarà obres de Wolfgang Amadeus MozartIsang Yun i Carl Philipp Emanuel Bach. Aquesta vetllada serà el concert de cloenda d'El Primer Palau 2015. Els comentaris de la transmissió els farà Xavier Chavarria.
El cicle El Primer Palau, impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i amb el patrocini de Mitsubishi Electric, aquest any celebra el seu vintè aniversari i s'ha confirmat com una de les plataformes més sòlides que els joves músics, que es troben entre la finalització dels estudis i el pas cap al món professional, poden trobar per tal de tenir les seves primeres experiències de concert en un marc seriós i amb les màximes condicions de rigor i professionalitat.
Al llarg d'aquests vint anys han participat a El Primer Palau un total de 248 joves músics, entre solistes i membres de formacions. La gran majoria dels premiats actualment són intèrprets de prestigi, com per exemple el pianista Javier Perianes, la clarinetista Laura Ruíz, i el Cuarteto Quiroga, entre d'altres.
El concert de cloenda del cicle el protagonitzarà l'Aëris Trio, guanyador del Premi El Primer Palau 2014, del Premi de la crítica i del Premi Catalunya Música 2014, que el dijous 19 de novembre interpretarà el Divertiment per a conjunt de vent núm. 3, KV Anh. 229 de Wolfgang Amadeus Mozart; el "Rondell", per a oboè, clarinet i fagot del compositor coreà Isang Yun; i el Trio en do menor, "Conversa entre un sanguini i un melancòlic", Wq 161 de Carl Philipp Emanuel Bach. A més, també es faran la lectura del veredicte del jurat per anunciar el nom del guanyador d'enguany i el lliurament de premis i diplomes a càrrec del periodista Albert Torrens.

 Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica