Catalunya Música rep el Reconeixement a la Indústria dels Premis Enderrock 2018

Catalunya Música rep el Reconeixement a la Indústria dels Premis Enderrock 2018

Dimarts, 13 de febrer, coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio, l'emissora de música clàssica de Catalunya Ràdio rebrà el Reconeixement a la Indústria Musical Catalana dels Premis Enderrock 2018, en un acte que se celebrarà, a partir de les 13.00, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Catalunya Música, que celebrava 30 anys el 10 de maig del 2017, va commemorar l'aniversari amb tot un seguit d'esdeveniments i continguts especials, amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". Aquesta commemoració també ha format part de la programació del canal de música clàssica del grup d'emissores de Catalunya Ràdio i, ara, ha estat distingit amb el Reconeixement a la Indústria dels Premis Enderrock 2018.

En aquesta categoria, Enderrock també guardonarà els certàmens musicals Aquelarre de Cervera (40 anys), Festival Folk Internacional Tradicionàrius (30 anys) i Euskal Herria Sona (20 anys), els segells discogràfics Propaganda pel Fet! (20) i Satélite K (20 anys), així com la Fundació SGAE (20 anys) i l'Escola Superior de Música de Catalunya (15 anys).

Durant aquest acte, al qual assistiran Lluís Gendrau, director editorial d'Enderrock, Carles Riba, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, i Sílvia Duran, directora de l'Àrea de Públics de l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), també es donaran a conèixer els guanyadors del Premi Joan Trayter a la millor producció i direcció musical, i el Premi Enderrock Estrella a l'esdeveniment musical de l'any.

Per altra banda, també es coneixeran els tres artistes finalistes nominats en les categories de la votació popular dels Premis Enderrock 2018. Els guanyadors dels XX Premis de la Música Catalana s'anunciaran en un acte que tindrà lloc el 7 de març, a l'Auditori de Girona, i que sortiran de la tercera, i última, ronda de votació popular.

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut