Catalunya Música premia el talent de Sara Cubarsi, guanyadora del Premi El Primer Palau

Amb el Premi Catalunya Música, la violinista barcelonina serà promocionada i presentada al concurs New Talent de la Unió Europea de Radiodifusió.

El lliurament de guardons del cicle de joves intèrprets El Primer Palau es farà aquest dijous, durant una cerimònia conduïda pel periodista Xavier Bosch al Palau de la Música Catalana
 
Catalunya Música premia la violinista barcelonina Sara Cubarsi amb el guardó que atorga el canal de música clàssica del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio per afavorir la projecció internacional del Premi El Primer Palau. Aquesta és la segona edició del Premi Catalunya Música, que va néixer l'any passat amb l'objectiu de promocionar i presentar el guanyador al concurs New Talent de la Unió Europea de Radiodifusió.
 
La intèrpret, que també ha obtingut el primer premi de la divuitena edició del cicle de joves intèrprets El Primer Palau, recollirà el guardó en una cerimònia conduïda pel periodista Xavier Bosch al Palau de la Música Catalana aquest dijous, 21 de novembre. Altres artistes que també han estat premiats són el violoncel·lista Oscar Alabau, el Quintet Dacap, el percussionista Roberto Maqueda i el guitarrista Samuel Diz.
 
Després del lliurament de premis, el Palau serà escenari del concert de clausura del cicle amb el Quartet Gerhard, guanyador del Premi El Primer Palau 2012, que interpretarà el Quartet número 1 en Re menor de Juan Crisóstomo de Arriaga i el Quartet en Fa major de Maurice Ravel.
 
Enguany el cicle El Primer Palau, impulsat per la Fundació Orfeó Català - Palau de la Música, ha donat l'oportunitat a dotze joves músics de l'estat espanyol de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana.
 
 
Catmusica.cat
Facebook.com/catmusica
Twitter.com/catalunyamusica
Anar al contingut