Dijous, 4 d'agost, a les 22.00

Catalunya Música oferirà en directe el concert del violinista Giuliano Carmignola i l'Acadèmia 1750 des de Torroella de Montgrí

Aquest dijous, 4 d'agost, a les 22.00, Catalunya Música transmetrà des de l'Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí el concert del virtuós violinista Giuliano Carmignola i l'Acadèmia 1750 dirigida per Massimo Spadano. Sota el títol "Equilibri, unitat i claredat", interpretaran obres de Franz Joseph Haydn, Franz Schubert i Wolfgang Amadeus Mozart, en un dels concerts del 36è Festival de Torroella de Montgrí 2016. Els comentaris de la transmissió els farà Àlex Robles.
Giuliano Carmignola

Giuliano Carmignola

La 36a edició del Festival de Música de Torroella de Montgrí, que se celebra del 30 de juliol al 19 d'agost, explora a través de catorze concerts els efectes de la música en l'ésser humà, des del segle XIV fins a l'actualitat. Un dels concerts més destacats el protagonitzaran, el 4 d'agost, l'Acadèmia 1750, que és l'orquestra del certamen i que dirigeix Massimo Spadano, i el violinista italià Giuliano Carmignola, que està considerat un dels grans intèrprets de violí barroc i modern i que és admirat per l'amplitud del seu repertori, que va des del barroc fins a la música contemporània.

En el que serà el seu debut al Festival de Torroella, el violinista italià interpretarà els Concerts per a violí n. 1 de Franz Joseph Haydn i Wolfgang Amadeus Mozart. La resta d'obres que completaran el programa seran la Simfonia n. 49 "La passione" del mateix Haydn i la Simfonia n. 5 en si bemoll major D 485 de Franz Schubert.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica