Michael Volle
Michael Volle

Catalunya Música oferirà divendres en directe el concert del baríton Michael Volle i el Cor i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera des de Munic

El divendres 6 de maig, a les 20.00.

El divendres 6 de maig, a les 20.00, Catalunya Música connectarà amb la Sala Hèrcules del Residenz de Munic per transmetre el concert del baríton Michael Volle i el Cor i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera dirigits per Franz Welser-Möst. Interpretaran obres de Johannes Brahms i Max Reger. És un dels concerts de l'actual temporada de la formació bavaresa.  Els comentaris de la transmissió els farà Pilar Subirà.
Michael Volle s'ha establert com un dels barítons més importants de l'actualitat. Entre les moltes distincions que ha rebut hi trobem el premi Faust del teatre alemany i el de Cantant de l'Any de la revista "Opernwelt". Ha estat membre de les companyies de les òperes de Zuric i de Munic i ha cantat papers com el de Beckmesser d'"Els mestres cantaires de Nuremberg" de Wagner, el d'"Evgueni Oneguin" de Txaikovski, el  Marcello de "La Bohème" de Puccini i el del Comte de "Les noces de Fígaro" de Mozart, entre d'altres.

Michael Volle ha fet aparicions a teatres d'òpera tan importants com la Royal Opera House, l'Òpera Nacional de París, al Teatre de la Moneda de Brussel·les i el Gran Teatre del Liceu. Com a cantant de lieder també és molt sol·licitat a les millors sales de concerts internacionals i en el concert que oferirà el proper 6 de maig a la Sala Hèrcules del Residenz de Munic interpretarà el Rèquiem per a baríton, cor i orquestra op. 144b que Max Reger va compondre el 1915 a partir d'un poema de Friedrich Hebbel. La resta d'obres que completaran el programa seran del compositor alemany Johannes Brahms: l'"Obertura tràgica" op. 81, la Simfonia n. 3  op. 90 i el "Cant del destí" op. 54.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut