Catalunya Música oferirà diumenge en directe el primer concert matinal de la temporada de l'OBC 2015-16 des de L'Auditori

El diumenge 27 de setembre, a les onze del matí.

El diumenge 27 de setembre, a les onze del matí, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori per transmetre el primer concert matinal de Kazushi Ono a L'Auditori com a director titular de l'OBC, amb els Cors Madrigal i Lieder Càmera i el virtuós violinista siberià Vadim Repin com a convidat. El programa consistirà en l'obra "InFALL", d'Hèctor Parra (compositor resident de L'Auditori), el Concert per a violí i orquestra núm. 2 de Serguei Prokófiev i el ballet "Dafnis i Cloe" de Maurice Ravel. Els comentaris de la transmissió els faràJoan Vives.

Per a l'estrena de Kazushi Ono a L'Auditori com a director titular de l'OBC s'ha escollit una de les obres cabdals de l'impressionisme francès: el ballet "Dafnis i Cloe", de Maurice Ravel. El compositor va començar a treballar-hi el 1909, i l'estrena va ser a París el 8 de juny de 1912. Escrit per a gran orquestra i un cor a boca closa, dura gairebé una hora: és l'obra més llarga de Ravel, i molts la consideren una de les seves millors partitures.

Completarà la vetllada l'espectacular Concert per a violí núm. 2 op. 63 de Serguei Prokófiev, en la versió de l'extraordinari violinista siberià Vadim Repin, i també "InFALL", d'Hèctor Parra, que serà el compositor resident de L'Auditori durant aquesta temporada i la vinent. Aquest any Hèctor Parra també és el compositor convidat del Palau de la Música Catalana.

Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa "Guia d'orquestra", que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut