Catalunya Música oferirà diumenge en directe el concert de l'OBC des de L'Auditori

El diumenge 26 d'abril, a les onze del matí.

El diumenge 26 d'abril, a les onze del matí, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori per transmetre el concert de la soprano Camilla Nylund i l'OBC, dirigida per Emmanuel Krivine, que interpretaran la Simfonia n. 31 "París" KV 297, de W. A. Mozart, els "Quatre últims lieder" de Richard Strauss i la Simfonia n. 5 op. 47 de Dmitri Xostakóvitx. És un dels concerts de la temporada de l'OBC 2014-15. Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

Bellesa en estat pur és el que proposa el concert de l'OBC de l'últim cap de setmana d'abril programant la simfonia més optimista de Mozart, les cançons més sublims de Strauss i l'obra simfònica més interpretada de Xostakóvitx, amb la batuta d'Emmanuel Krivine i la càlida veu de la soprano finlandesa Camilla Nylund.

Mozart deia que el públic francès tenia poc criteri musical, però els va dedicar una simfonia preciosa, plena de bon humor, que de seguida va esdevenir molt popular. Un any abans de morir, Strauss va compondre els "Quatre últims lieder" i a més de ser un comiat són també l'expansió final del seu art. De les 15 simfonies de Xostakóvitx, la Cinquena és la més interpretada i, sens dubte, la més estimada des que el dia de l'estrena va ser rebuda amb més de mitja hora d'aplaudiments.

Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa "Guia d'orquestra", que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut