Catalunya Música oferirà diumenge el concert matinal de l'OBC amb l'Orquestra del Gran Teatre del Liceu com a convidada

El diumenge 8 de maig, a les 11 del matí.

El diumenge 8 de maig, a les 11 del matí, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori de Barcelona per oferir en directe el concert del violinista Kai Gleusteen i l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, dirigida per Josep Pons, amb obres de Felix Mendelssohn i Piotr Ílitx Txaikovski. És un dels concerts de la temporada 2015-2016 de l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC). Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.
Una temporada més, l'OBC convida l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu a pujar a l'escenari de L'Auditori, que el cap de setmana del 6 al 8 de maig oferirà un  programa plenament romàntic amb la Sisena simfonia "Patètica" op. 74, la més personal de totes les simfonies de Píotr Ílitx Txaikovski, l'obertura "Les Hèbrides" op. 26 de Felix Mendelssohn, que evoca amb música els records del viatge que el compositor alemany va fer a les illes Hèbrides d'Escòcia, i el Concert per a violí i orquestra op. 64 del mateix compositor alemany, que és un dels més apreciats del repertori i que tindrà com a solista Kai Gleusteen, el concertino de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. Un concert que el llegendari violinista hongarès Joseph Joachim va qualificar com "la joia del cor dels concerts per a violí del poble alemany". 
Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa "Guia d'orquestra", que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut