Sardana
Sardana

Catalunya Música oferirà dissabte en directe el concert final de la 26a edició de La Sardana de l'Any des de Figueres

El dissabte 16 de maig, a les 17.30 hores, Catalunya Música transmetrà, des del Teatre El Jardí de Figueres, el concert final del certamen La Sardana de l'Any, amb la participació de les cobles Ciutat de Girona i Flama de Farners, l'ARSinNovaCor de Cambra de Barcelona i la Coral Germanor Empordanesa. Interpretaran les deu sardanes finalistes del concurs i oferiran l'estrena de la cantata "Dels ous ferrats a la cendra" de Jordi Molina.

Els comentaris de la transmissió els farà Ignasi Pinyol.

El concurs La Sardana de l'Any, que organitza la Federació Sardanista de Catalunya, té la finalitat de divulgar les sardanes estrenades l'any anterior i premia aquelles que aconsegueixen més popularitat entre el públic seguidor del concurs i els mitjans de difusió col·laboradors. El total de 45 sardanes que participen en l'edició d'enguany han estat escollides pel comitè seleccionador entre les estrenades durant l'any 2014.


El concert final de la 26a edició del certamen ens permetrà escoltar, des del Teatre El Jardí de Figueres, les deu sardanes finalistes, i també conèixer les sardanes que seran guardonades amb el premi de la crítica, atorgat per músics reconeguts relacionats amb la cobla, i el premi popular, que decidirà amb les seves votacions el públic assistent al concert final.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

 

 

Anar al contingut