Frank Peter Zimmermann
Frank Peter Zimmermann

Catalunya Música oferirà aquest divendres en directe el concert del violinista Frank Peter Zimmermann i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera des de Munic

El divendres 17 d'abril, a les vuit del vespre.

El divendres 17 d'abril, a les vuit del vespre, Catalunya Música transmetrà, des de la Philharmonie de Munic, el concert del violinista Frank Peter Zimmermann i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera dirigida per Mariss Jansons. Interpretaran el Concert per a violí i orquestra op. 77 de Johannes Brahms i el ballet "Petruixka" d'Ígor Stravinski. És un dels concerts més destacats de la temporada de l'orquestra bavaresa. Els comentaris de la transmissió els farà Olga Cardús.

L'aclamat violinista alemany Frank Peter Zimmermann fa anys que està instal·lat en el firmament dels millors solistes de la seva generació. És sol·licitat en concert per les orquestres de més prestigi del panorama actual i pels festivals més importants, però a més a més també apareix com a intèrpret de cambra i de recitals. Ha estat artista en residència de l'Orquestra Filharmònica de Nova York i de la Simfònica de Bamberg, i ha rebut els elogis de la crítica. Ha enregistrat els grans concerts per a violí del repertori pel segell EMI Classics, que han estat reconeguts amb un bon nombre de premis. En el concert del 17 d'abril a Munic, Zimmermann interpretarà un dels pilars del repertori del seu instrument: el Concert per a violí op. 77 de Johannes Brahms, una partitura d'una bellesa extraordinària que va compondre entre el 1877 i el 1879. Completarà la vetllada la interpretació del ballet en quatre escenes "Petruixka", d'Ígor Stravinski.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica
Anar al contingut