Catalunya Música ofereix l'òpera L'incoronazione di Poppea de Claudio Monteverdi des de París

opera Garnier

El dissabte 14 de juny, a les set del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Palau Garnier de París per transmetre l'òpera L'incoronazione di Poppea de Claudio Monteverdi, en les veus de Gaëlle Arquez, Jael Azzaretti i Amel Brahim-Djelloul, entre d'altres, amb el Concerto Italiano sota la direcció de Rinaldo Alessandrini.
Els comentaris de la transmissió els farà Ignasi Pinyol.

Ni la sort ni la virtut poden rivalitzar amb l'amor que, només amb un gest, fa canviar el món completament: aquest és el missatge de L'incoronazione di Poppea, l'última obra mestra de Claudio Monteverdi. La va compondre 35 anys més tard de la seva  'favola in musica' Orfeo.
L'incoronazione di Poppea
és una òpera en un pròleg i tres actes durant els quals es tracta el desig i la seducció, on la bellesa de Poppea embruixa Neró i provoca la mort de Sèneca, l'exili d'Otó i la repudiació d'Octàvia.

De ben segur que la posada en escena de Robert Wilson i l'excelsa musicalitat del solistes vocals i del Concerto Italiano de Rinaldo n'asseguraran una interpretació memorable el proper 14 de juny al Palau Garnier de París.


 
Contrariament amb d'altres transmissions, aquesta no estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.
 
 
 
Catmusica.cat
Facebook.com/catmusica
Twitter.com/catalunyamusica 

DOCUMENTS RELACIONATS