Catalunya Música ofereix la transmissió de l'òpera "Don Giovanni", dels Amics de l'Òpera de Sabadell

L'emissora Catalunya Música transmetrà en directe aquest divendres, 8 de maig, l'òpera de Wolgang Amadeus Mozart "Don Giovanni" des del Teatre Auditori Sant Cugat

Aquest divendres, 8 de maig, cinc minuts abans de les nou del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Teatre Auditori Sant Cugat per oferir en directe la transmissió de l'òpera "Don Giovanni", de Wolfgang Amadeus Mozart, amb les veus de Carlos Andrade, Peter Buchov, Maribel Ortega, Carles Cosías i Montserrat Martí, entre d'altres, amb el Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès, dirigits per Daniel Martínez. Els comentaris de la transmissió els faran Jaume Radigales i Xavier Cester. És una de les representacions de la temporada dels Amics de l'Òpera de Sabadell.
L'òpera "Don Giovanni" va ser revolucionària a la seva època, i encara continua sent un dels espectacles operístics preferits avui dia. Fa una combinació genial entre òpera bufa i òpera seriosa, amb unes escenes còmiques carregades de tons tràgics i escenes serioses que s'acosten a la paròdia. Està ambientada a Sevilla, al segle XVIII. El protagonista és el cèlebre robador de cors Don Joan, popular a les llegendes europees des del segle XVI, que segons els comptes de Leporello, amb enganys de tota mena, ha fet prop de dues mil conquestes amoroses, però finalment Don Giovanni acaba a l'infern per tot el mal que ha causat.
Anar al contingut