Cor Infantil Amics de la Unió
Cor Infantil Amics de la Unió

Catalunya Música ofereix en directe un dels concerts del cinquè Festival de Música Antiga dels Pirineus

El dissabte 11 de juliol, a les deu del vespre.

El dissabte 11 de juliol, a les deu del vespre, Catalunya Música connectarà amb el claustre de la catedral de Santa Maria de la Seu d'Urgell per transmetre el concert del Cor Infantil Amics de la Unió, dirigit per Josep Vila i Jover i el Quintet Arcattia. Interpretaran obres de Giovanni Battista PergolesiHenry Purcell i Johann Sebastian Bach. És un dels concerts del cinquè Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) i forma part de la temporada Euroradio d'estiu de la Unió Europea de Radiodifusió. Els comentaris de la transmissió els farà  Xavier Chavarria.

El Cor Infantil Amics de la Unió està considerat un dels cors de més qualitat i prestigi de Catalunya. Va néixer el 1996 a l'Escola de Música creada aquell mateix any dins de la Societat Coral Amics de la Unió de Granollers. El cor, format per veus blanques entre 12 i 17 anys, el dirigeix des de la seva fundació Josep Vila i Jover i interpreta obres de diversos períodes i estils, amb especial atenció a la música tradicional catalana i d'autor.

Al llarg de la seva trajectòria, el cor ha actuat tant a Catalunya com a l'exterior, sempre amb crítiques molt favorables, i ha enregistrat diversos discos. Igualment, ha recollit prestigiosos premis en diversos concursos internacionals, entre els quals, el Premi de Cors Joves i el Silver Rose Bowl del concurs de cors amateurs "Let the Peoples Sing" de la Unió Europea de Radiodifusió l'any 2013, on va ser presentat per Catalunya Música.

En el concert que oferirà l'11 de juliol, el Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, amb el seu director, Josep Vila i Jover, i amb l'acompanyament del Quintet Arcattia, interpretarà l'"Stabat Mater" de Giovanni Battista Pergolesi, les odes "Sound the trumpet" i "Come, come, ye sons of art" de Henry Purcell, i la cantata BWV 78 de Johann Sebastian Bach

Aquesta transmissió en directe estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

Anar al contingut