La mezzosoprano Elina Garanca.
La mezzosoprano Elina Garanca.

Catalunya Música ofereix en directe l'òpera "Carmen" amb Elīna Garanča i Jonas Kaufmann des del Metropolitan de Nova York

El dissabte 7 de març, a les set del vespre.

El dissabte 7 de març, a les set del vespre, Catalunya Música transmetrà en directe l'òpera "Carmen" de Georges Bizet, amb un elenc vocal estel·lar, encapçalat per la mezzosoprano letona Elīna Garanča i el tenor alemany Jonas Kaufman, entre d'altres, amb el Cor i l'Orquestra del Metropolitan de Nova York, dirigits per Louis Langrée. Els comentaris de la transmissió els farà Ignasi Pinyol.

Elīna Garanča torna al Metropolitan de Nova York per protagonitzar l'òpera "Carmen" de Georges Bizet (que és una de les seves especialitats) en la producció del director Richard Eyre, que ella mateixa ja va protagonitzar el 2009. Aquesta prestigiosa mezzosoprano letona estarà acompanyada per l'extraordinari tenor alemany Jonas Kaufmann, que interpretarà el paper de Don José, i que està considerat una de les estrelles líriques indiscutibles de l'actualitat.

Aquesta versió de "Carmen", que es representarà al Met, ben segur que quedarà a la memòria dels amants de la lírica, gràcies a la participació d'aquests dos cantants extraordinaris i a la impactant posada en escena de l'òpera a la Sevilla de la Guerra Civil Espanyola.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut