Catalunya Música ofereix en directe la prova final de la 61a edició del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona

El dimecres 25 de març, a les 20.30 hores, Catalunya Música Música connectarà amb el Palau de la Música Catalana per oferir la transmissió de la prova final del Concurs Maria Canals, en què els finalistes d'aquest prestigiós certamen, amb la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC) dirigida per Manel Valdivieso, interpretaran concerts del gran repertori simfònic per a piano i orquestra.

Els comentaris de la transmissió els farà Carmina Malagarriga.

El Concurs Internacional Maria Canals arriba a l'edició número 61, i una de les novetats d'aquesta edició és que l'orquestra que acompanyarà els pianistes a la prova final del concurs serà la JONC. Amb aquesta col·laboració, el certamen consolida encara més el seu objectiu, que és donar suport als joves talents.

82 pianistes de 22 nacionalitats participaran en el Concurs Maria Canals (que se celebrarà al Palau de la Música Catalana i altres espais de la ciutat entre el 13 i el 27 de març), i lluitaran per endur-se els premis d'aquest concurs oficial de prestigi internacional, on els canditats es disputen 70.000 euros en metàl·lic, 30 concerts remunerats i la possibilitat de participar en l'enregistrament de la integral per a teclat del pare Antoni Soler per a la discogràfica Naxos. L'organització del concurs ha rebut 140 inscripcions aquest any.

Els candidats acceptats provenen de 22 països, i el Japó i Corea són els que hi aporten més aspirants.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

 

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut