Iñaki Alberdi
Iñaki Alberdi

Catalunya Música ofereix en directe el concert matinal de l'OBC des de L'Auditori

El diumenge 15 de febrer, a les 11 del matí.

El diumenge 15 de febrer, a les 11 del matí, Catalunya Música connectarà amb L'Auditori de Barcelona per transmetre el concert de l'acordionista Iñaki Alberdi i l'OBC, que, sota la direcció de Pablo González, interpretaran la sardana simfònica "Empúries", d'Eduard Toldrà; el Petit concert per a acordió i orquestra, de Joan Guinjoan, i la Vuitena simfonia, op. 88 d'Antonín Dvorák. Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.

Dos compositors catalans que defineixen la nostra música des del segle XX fins al XXI seran els protagonistes del proper concert de l'OBC: Eduard Toldrà amb la seva sardana simfònica "Empúries" i Joan Guinjoan amb el seu Petit concert per a acordió i orquestra, que el mestre de Riudoms ha escrit per encàrrec de l'OBC i pensant en les possiblitats de l'excel·lent acordionista Iñaki Alberdi, que serà qui l'interpretarà a L'Auditori.

Tancarà la vetllada la Vuitena simfonia, op. 88 d'Antonín Dvorák. La va compondre entre el setembre i el novembre de 1889. És una de les millors obres del compositor txec i plasma una atmosfera alegre i tranquil·la, on el compositor semblava voler descriure la bellesa dels boscos de Bohèmia.

Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa Guia d'orquestra, que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.

Aquesta transmissió estarà disponible durant un mes als webs de Catalunya Música i Catalunya Ràdio.

Catmusica.cat

Facebook.com/catmusica

Twitter.com/catalunyamusica

 

DOCUMENTS RELACIONATS
Anar al contingut