Catalunya Música ofereix en directe el concert del virtuós Sergey Khachatryan des d'Estocolm

Catalunya Música connectarà amb el Berwaldhallen d'Estocolm per oferir el concert amb obres de amb obres de Richard Strauss, Dmitri Xostakóvitx i Béla Bartók.

El divendres 19 d'abril, a dos quarts de vuit del vespre, Catalunya Música connectarà amb el Berwaldhallen d'Estocolm per oferir la transmissió del concert del virtuós violinista armeni Sergey Khachatryan i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio Sueca, dirigida per Juraj Valcuha, amb obres de Richard Strauss, Dmitri Xostakóvitx i Béla Bartók.
 
El violinista Sergey Khachatryan, nascut a Armènia el 1985, és un dels joves talents revelació dels últims temps. Amb només 15 anys, va guanyar el Premi Sibelius, i es va convertir així en el violinista més jove que ha estat reconegut mai amb aquest guardó. A més, Khachatryan també ha obtingut el primer premi a la Competició Internacional de Joves Violinistes Louis Spohr i a la Queen Elisabeth Competition, on va ser guardonat amb un Stradivarius Huggins del 1708, cedit durant quatre anys. Dotat d'una tècnica interpretativa magistral i d'una refinada musicalitat ha despertat l'admiració del gran públic i també de la crítica especialitzada.
 
El podrem sentir interpretant el Concert per a violí i orquestra n. 2 en do sostingut menor op. 129, de Dmitri Xostakóvitx. Aquesta obra, d'altíssima dificultat, exigeix una tècnica impecable per part del solista i s'ha convertit en una obra mestra del repertori violinístic.
 
Les altres obres que completaran el concert seran el cèlebre poema simfònic Don Joan op. 20, de Richard Strauss, i el ballet El mandarí meravellós de Béla Bartók.
 
 
Catmusica.cat
Facebook.com/catmusica
Twitter.com/catalunyamusica
Anar al contingut