Catalunya Música ofereix el concert de la virtuosa alemanya Alice Sara Ott i l'OBC des de L'Auditori

L'emissora transmetrà el concert de la virtuosa pianista alemanya, sota la direcció de Juanjo Mena, que interpretaran el 'Concert per a piano n. 1 S 124' de Franz Liszt i obres de Leos Janácek i Béla Bartók.

El diumenge 21 d'abril, a les onze del matí, Catalunya Música transmetrà el concert de la virtuosa pianista alemanya Alice Sara Ott i l'OBC, sota la direcció de Juanjo Mena, que interpretaran el Concert per a piano n. 1 S 124 de Franz Liszt i obres de Leos Janácek i Béla Bartók. Els comentaris de la transmissió els farà Joan Vives.
 
La nova musa del piano del segell Deutsche Grammophon és la jove virtuosa alemanya Alice Sara Ott, de 24 anys. Ja ha enregistrat 5 àlbums amb el segell groc, dedicats a Txaikovski, Liszt, Chopin i Beethoven, i també és una meravellosa intèrpret de les obres de Johann Sebastian Bach. Alice Sara Ott és una de les intèrprets de qui L'Auditori de Barcelona fa un Retrat d'artista aquesta temporada, una fórmula nova que permet escoltar els músics en diferents vessants: com a solistes amb l'OBC, com a intèrprets de cambra o en solitari. Així doncs, el cap de setmana del 19 al 21 d'abril, Ott actuarà amb l'OBC, uns dies abans, el 16 d'abril, actuarà en solitari en recital a la sala de cambra de L'Auditori, i el dilluns 21 d'abril la podrem escoltar en cambra amb els solistes de l'OBC interpretant obres de Schubert i Dvorák.
 
En el concert de l'OBC del diumenge 21 d'abril, la jove pianista alemanya interpretarà el Concert per a piano n. 1 S 124 de Franz Liszt. El va començar a esbossar a Roma, el 1840, però no el va acabar fins 8 anys més tard a Weimar, quan ja estava instal·lat a aquesta ciutat. La resta d'obres del concert seran uns fragments simfònics de l'òpera La petita guineu astuta de Leos Janácek i el ballet El príncep de fusta de Béla Bartók.

Podeu preparar l'audició d'aquest concert de l'OBC escoltant el programa Guia d'orquestra, que s'emet a Catalunya Música els dijous a les onze de la nit i els diumenges a les nou del matí.
 
 
Catmusica.cat
Facebook.com/catmusica
Twitter.com/catalunyamusica
Anar al contingut