Catalunya Música
Catalunya Música

Catalunya Música, menció especial del jurat en els Premis de la Crítica dels Amics del Liceu

El trentè aniversari de Catalunya Música li ha valgut una menció especial del jurat en la 25a edició dels Premis de la Crítica convocats per l'Associació d'Amics del Liceu, que s'han lliurat avui a Barcelona.

Catalunya Música, l'emissora de música clàssica del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio, ha rebut una menció especial del jurat pels seus trenta anys de suport a l'òpera, un aniversari que commemora al llarg de tot el 2017 amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". Entre el col·lectiu de crítics d'òpera que han participat en la 25a edició dels guardons hi ha Jaume Radigales, conductor del programa "Una tarda l'òpera" de Catalunya Música (dissabtes, de 18.00 a 22.00), i Xavier Cester, col·laborador de l'emissora.

Creada el 1987, Catalunya Música ofereix un ventall ampli de gèneres i estils clàssics de tots els temps en una extensa proposta especialitzada. L'emissora, líder en el seu àmbit, s'ha destacat per la gravació i la transmissió en directe de concerts, cicles i festivals. L'any 2009 va entrar a formar part de la Unió Europea de Radiodifusió, la UER, i des d'aleshores programa concerts de primer ordre, europeu i mundial, i situa les produccions pròpies de Catalunya Música a escala internacional.

L'emissora és un referent actiu i un model de prescripció que actua com a dinamitzador i difusor de la música del país. Difon, comunica i fa present la música a la nostra societat i és un jove patrimoni del panorama català.

Disposa d'un canal exclusiu d'internet dedicat als músics catalans, CatClàssica, que va ser nominat als Prix Europa 2008, i edita una revista de programació mensual en format digital i es comunica a través de les xarxes socials.

L'any 2012, Catalunya Música va rebre el Premi a la Millor Programació de Ràdio i el reconeixement a la trajectòria de 25 anys al servei de la música, atorgat pel jurat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya.

 

#CatMúsica30

catmusica.cat

facebook.com/catmusica

twitter.com/catalunyamusica

 

Anar al contingut