Catalunya Música emet el concert de Truls Mørk amb l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt

L'emissora transmetrà, divendres 15 d'abril, el concert del violoncel·lista Truls Mørk des de l'Antiga Òpera de Frankfurt. Xavier Chavarria s'encarregarà de seguir la transmissió.

El divendres 15 d'abril, a les 8 del vespre, Catalunya Música transmetrà el concert del virtuós violoncel·lista Truls Mørk i l'Orquestra Simfònica de la Ràdio de Frankfurt, dirigida per Paavo Järvi, des de l'Antiga Òpera de Frankfurt, amb obres d'Eduard Tubin, Edward Elgar i Carl Nielsen. Els comentaris els farà Xavier Chavarria i podreu seguir aquesta transmissió tant a través de l'FM com del nostre web, www.catmusica.cat.

El virtuós violoncel·lista noruec Truls Mørk, de 49 anys, va tornar a actuar a Oslo el gener passat després d'haver estat apartat dels escenaris durant més d'un any i mig a causa d'una estranya paràlisi causada per una infecció al sistema nerviós central. Aclamat tant per les actuacions en directe com pels enregistraments, Mørk ha estat distingit recentment amb el Premi Sibelius. A més, també ha rebut un Grammy, així com amb altres prestigiosos guardons. El podrem sentir interpretant el Concert per a violoncel i orquestra en mi m, op. 85, última gran obra d'Edward Elgar estrenada a Londres el 1919 amb Félix Salmond com a solista i el mateix compositor a la direcció.

Les altres obres que completaran el concert seran la Simfonia núm. 11 d'Eduard Tubin, obra inacabada d'aquest director i compositor estonià i la Simfonia núm. 5, op. 50 de Carl Nielsen, considerada una de les obra mestres d'aquest compositor danès.

catmusica.cat

catradio.cat
Anar al contingut