Òscar Fernández i Empar Moliner

"Catalunya migdia" entrevista el vicepresident del govern Pere Aragonès a la Conselleria d'Economia

Demà, 20 de setembre, a les 14.00, l'informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, farà un programa especial des de la Conselleria d'Economia, a la Rambla de Catalunya de Barcelona.

Demà, 20 de setembre, a les 14.00, l'informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, s'emetrà des de la Conselleria d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, el dia que farà un any que la seu d'aquest departament va ser escorcollada per la Guàrdia Civil i que milers de persones s'hi van concentrar al davant, en suport del govern i en defensa del referèndum de l'1 d'octubre.

La mobilització va suposar la presó incondicional per al llavors president de l'Assemblea Nacional de Catalunya, Jordi Sànchez, i l'encara líder d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, decretada per la magistrada de l'Audiència Nacional Carmen Lamela el 16 octubre, acusats d'un delicte de sedició de l'article 544 del Codi Penal. En concret, de "promoure" les concentracions davant de la seu de la Conselleria d'Economia durant l'escorcoll de la Guàrdia Civil. Lamela va prendre possessió dilluns passat de la seva nova plaça a la sala segona del Tribunal Suprem.

A partir de les 15.00, Òscar Fernández entrevistarà Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d'Economia i Hisenda.

El programa analitzarà l'actualitat amb Empar Moliner i amb Xabier Barrena, periodista d'"El Periódico"; Isabel García Pagán, periodista de "La Vanguardia", i Isabel Llauger, experta en Comunicació i Relacions Institucionals.

 

"Catalunya migdia" s'emet de dilluns a divendres, de 14.00 a 16.00.

 

catradio.cat/catalunyamigdia

facebook.com/catalunyamigdia

twitter.com/catalunyamigdia

open.spotify.com/catalunyamigdia

 

Anar al contingut