Catalunya Informació transmetrà en directe el primer Debat de Política General de la legislatura

Catalunya Informació transmetrà a partir de demà, dimecres, el primer Debat de Política General de la vuitena legislatura i el primer que José Montilla afronta com a president de la Generalitat. El Debat començarà demà al migdia.
Catalunya Informació connectarà amb el Parlament a les dotze, hora en què està previst que comenci el discurs del president de la Generalitat. Sense límit de temps, José Montilla explicarà les prioritats i les línies d'actuació del seu executiu de cara a l'any que ve. Després de la intervenció de Montilla, el president del Parlament suspendrà la sessió fins l'endemà.
El Debat de Política General es reprendrà demà passat a les deu del matí. Catalunya Informació seguirà el torn dels sis grups parlamentaris: CiU, PSC, ERC, PPC, ICV-EUiA i el Grup Mixt. Cada representant polític exposarà els seus arguments durant mitja hora com a màxim. El president de la Generalitat o els membres del govern els podran respondre sense límit de temps. A continuació, els partits tindran un torn de rèplica de deu minuts i de cinc minuts més en cas que hi hagi una nova resposta per part del govern.
Catalunya Informació farà connexions puntuals amb el Parlament divendres, el dia en què es debatran i es votaran les propostes de resolució dels grups parlamentaris. Durant el matí les podran presentar al Registre de la Cambra i a partir de la una del migdia les podran defensar, durant deu minuts. A més, es posicionaran sobre les proposicions dels altres grups. La votació de les propostes de resolució posaran punt final al primer Debat de Política General de la legislatura.