Catalunya Informació emet en directe el Debat de Política General al Parlament

L'emissora transmet aquesta tarda el discurs del president de la Generalitat, Artur Mas, i ofereix demà les intervencions dels representants dels diferents grups parlamentaris.

Catalunya Informació transmet en directe, des d'avui dimarts fins dijous, el Debat de Política General al Parlament, que podria plantejar un full de ruta per a una consulta popular després de la massiva manifestació independentista de la Diada.

Avui, l'emissora emetrà a les quatre de la tarda la intervenció del president de la Generalitat, Artur Mas, i, un cop acabi el discurs, oferirà les primeres reaccions de les diferents forces de la cambra catalana. Demà dimecres, Catalunya Informació transmetrà a partir de les deu del matí les intervencions dels representants dels sis grups parlamentaris, amb els torns de rèplica corresponents, una sessió que s'allargarà durant tot el dia. Tant avui com demà, l'espai Polièdric, amb Martí Farrero, s'emetrà a dos quarts de deu del vespre des del mateix Parlament. L'endemà dijous, l'emissora seguirà la votació de les propostes de resolució que hagin presentat els grups.

Catalunya Ràdio també informarà àmpliament d'aquest debat als butlletins horaris i a L'informatiu del migdia, amb Neus Bonet, a les dues, i al Catalunya vespre, amb Kílian Sebrià, a partir de les set del vespre.

catradio.cat
facebook.com/catradio

catradio.cat/catinfo
twitter.com/catinformacio

Anar al contingut