Catalunya Informació comença dilluns la nova temporada com a ràdio de referència de l'actualitat

Els espais temàtics d'actualitat econòmica, internacional, política i cultural, d'una hora de durada, seran setmanals per potenciar l'anàlisi dels continguts.

L'emissora manté l'aposta per la informació de proximitat amb les desconnexions de Barcelona, Tarragona, Lleida, Girona i la Vall d'Aran cada dia al matí durant mitja hora
 
Catalunya Informació continua amb la seva vocació de servei amb la informació del trànsit i el temps, i amb la programació de trenta càpsules informatives sobre diverses temàtiques
 
Aquest dilluns, 23 de setembre, Catalunya Informació estrena la temporada 2013-2014 com a emissora de referència de l'actualitat i amb formats renovats. L'emissora de Catalunya Ràdio de 24 hores d'informació ininterrompuda té com a principal novetat l'estructura dels programes temàtics, d'una hora de durada, que s'emetran setmanalment amb l'objectiu de potenciar l'anàlisi de continguts. D'aquesta manera, de dilluns a dijous, de vuit a nou del vespre, Catalunya Informació donarà veu a l'actualitat econòmica amb l'espai Economia i empresa, els dilluns, amb Nati Adell; a Mapamundi, David Casablancas aprofundirà en la informació internacional cada dimarts; l'anàlisi política arribarà els dimecres amb Martí Farrero al capdavant del Polièdric, i els dijous dedicaran un espai a la cultura al Sentits, amb Adolf Beltran. Pel que fa a l'informatiu casteller 3 Rondes, amb Josep Almirall i Joan Beumala, s'emetrà els diumenges de nou a deu del vespre.
 
La informació de proximitat és una altra aposta de l'emissora, que manté les desconnexions territorials de Barcelona (Marta Sànchez), Tarragona (Manel Sastre), Lleida (Roser Perera) i Girona (Maria Rovira), de dilluns a divendres, de dos quarts de nou a les nou del matí, amb l'espai Catalunya al dia. Entre les vuit i dos quarts de nou, continuarà la desconnexió amb la Vall d'Aran per oferir el bloc informatiu en aranès. Durant la jornada, hi haurà altres espais per a les notícies del territori dins els programes informatius.
 
Durant les franges informatives de mitja hora de Catalunya Informació, que continua amb la seva vocació de servei públic amb la informació del trànsit i meteorològica, també hi ha programades una trentena de càpsules sobre diverses temàtiques, que van del recull de premsa matinal a temes socials (Blog de mestres), econòmics (Capital global), polítics (L'hemicicle) i culturals (Travelling).
 
 
Catradio.cat/catinfo
Twitter.com/catinformacio
Anar al contingut