Banderes de la UE
Banderes de la UE

Catalunya Informació comença demà l'emissió d'un nou programa, "(Des)muntant Europa.Mirades des d'un continent descol·locat"

El programa el farà cada dijous la Secció d'Internacional dels Serveis Informatius i es podrà seguir també per la web Catradio.cat

Demà, dijous 23 de febrer, a Catalunya Informació i a Catradio.cat estrena un nou programa per aprofundir en totes les mirades possibles sobre una Europa plena de dubtes, amb canvis que estan trastocant els valors i ideals de l'anomenat projecte europeu.

Des de la gestió de la immigració i els refugiats, fins als fantasmes de l'autoritarisme, passant per les discrepàncies entre els, encara, 28 estats membres. Són mirades europees que desmunten l'Europa actual amb la intenció de tornar-la a muntar de manera diferent.

Això es podrà fer a través d'una sèrie d'entrevistes de la Secció d'Internacional a personatges europeus potser desconeguts pel gran públic, però que tenen una visió diferent del que és i del que pot ser Europa, com ara l'alcalde de l'illa de Lesbos, Spiros Galinos; l'escriptor romanès Mircea Cartarescu; l'hel·lenista Pedro Olalla; el filòsof i activista croat Srećko Horvat, o l'economista francesa Julia Cagé.

L'espai s'emetrà a l'antena de Catalunya Informació cada dijous a les 20.30 i els diumenges a les 10.30.

 

catradio.cat/informatius

catradio.cat/catinfo

twitter.com/catinformacio

Anar al contingut