Ivana Miño recollint el premi GoliAD per al "Catalunya Experience"
Ivana Miño recollint el premi GoliAD per al "Catalunya Experience"

"Catalunya Experience" rep el premi de televisió dels GoliADs 2017

El programa de TV3 "Catalunya Experience" ha recollit el premi de televisió dels XI GoliADs UAO CEU Awards. Aquests guardons publicitaris i de comunicació els atorguen més de 300 alumnes de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Abat Oliba CEU, amb l'objectiu de reconèixer la feina dels professionals del sector.

El director del programa "Catalunya Experience", Xavier Brichs; la presentadora, Ivana Miño; el productor, Xavier Sobrón, i les redactores Núria Borniquel i Bet Solé han recollit el GoliAD a la Millor Iniciativa de Televisió, aquest dijous al vespre, a l'Aula Magna de la Universitat Abat Oliba. El fil conductor de la gala, organitzada pels alumnes de quart curs de l'assignatura de Direcció d'Esdeveniments i Protocol, va ser la màgia de Harry Potter.

En les categories dedicades als mitjans de comunicació, els GoliADs han premiat la sèrie documental de TV3 "Catalunya Experience" amb el reconeixement a la millor iniciativa televisiva "per haver fet d'altaveu de Catalunya i haver mostrat la seva riquesa i cultura al món".

"Catalunya Experience" és un programa del Departament de Documentals i Nous Formats que durant dues temporades ha proposat als espectadors de TV3 fer un viatge de Catalunya al món, a través de la mirada de convidats dels cinc continents. El programa, rodat amb una imatge cinematogràfica d'alta qualitat i en anglès, ha mostrat els millors paisatges, monuments, i també els costums i tradicions catalans amb una mirada diferent.

 

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

 

Anar al contingut