"Catalunya Experience" recull un premi a l'ART&TUR 2016 de Portugal

La sèrie documental de gran format "Catalunya Experience", presentada per l'actriu Ivana Miño, ha recollit el segon premi en la categoria TV/DOC del Festival Internacional de Cinema de Turisme, que s'ha celebrat a Vila Nova de Gaia, a Portugal.

Divendres es va fer l'acte d'entrega de premis del Festival ART&TUR a Vila Nova de Gaia, en el qual el programa "Catalunya Experience" ha estat premiat amb el segon premi de programes de TV/DOC, a la categoria d'aventures i viatges. Xavier Brichs, director del programa, va ser l'encarregat de recollir el guardó. Entre els nominats a la categoria, hi competien els millors documentals i programes de televisió vinculats directament o indirectament amb el turisme.

El Festival ART&TUR té com a objectiu exhibir, promoure i premiar les millors obres audiovisuals nacionals i internacionals que tenen un paper destacat en la promoció de diferents destins. En aquesta darrera edició el festival ha comptat amb 300 pel·lícules de diferents formats de cinquanta dos països.

La sèrie documental "Catalunya Experience" proposa fer un viatge de Catalunya al món, a través de la mirada de convidats dels cinc continents que visiten el país. El programa està rodat amb una imatge cinematogràfica d'alta qualitat i en anglès, amb la possibilitat de veure'l doblat i/o subtitulat.

 

tv3.cat/catalunyaexperience