Xavier Brichs i Xavier Sobrón recullen el guardó al Zagreb Tourfilm Festival
Xavier Brichs i Xavier Sobrón recullen el guardó al Zagreb Tourfilm Festival

"Catalunya Experience", millor programa de televisió del Zagreb Tourfilm Festival

El programa de TV3 "Catalunya Experience" ha guanyat el primer premi del Zagreb Tourfilm Festival en la categoria de documental i programes de televisió. Xavier Brichs, director, i Xavier Sobrón, productor de la sèrie, han recollit el prestigiós guardó de mans de Zeljko Saric, president del jurat, a la capital de Croàcia.

"Catalunya Experience", la sèrie de TV3 que el dimecres 5 d'octubre estrenarà la segona temporada, ha rebut el reconeixement en el prestigiós Zagreb Tourfilm Festival, on competeixen les millors produccions especialitzades en temes turístics. En aquesta edició, hi han participat més de 300 propostes de 50 països diferents.

El festival, nascut l'any 2003, està dedicat a produccions que promouen el turisme en qualsevol dels seus vessants: cultural, esportiu, d'aventura, cultural, religiós o d'altres. "Catalunya Experience" ha competit en la categoria de documental i programes de televisió, juntament amb 22 produccions més de diferents països europeus. El programa de TV3 ha quedat al davant de la producció francesa "Baobabs between land and sea" ("Baobabs entre terre et mer") i l'alemanya "Abenteuer Mallorca".

En el moment de recollir el premi, Xavier Brichs i Xavier Sobrón van agrair l'intens treball de l'equip del programa, que està donant a conèixer el nostre país arreu. "Catalunya Experience" mostra els millors paisatges, monuments, i també els costums i tradicions catalans que, sota la mirada dels convidats d'Ivana Miño, prenen una altra dimensió. Durant l'acte, els responsables de "Catalunya Experience" també van agrair el suport de l'Agència Catalana de Turisme i van aprofitar l'avinentesa per convidar els membres del jurat i el públic assistent a viure la seva pròpia "Catalunya Experience".

 

tv3.cat/catalunyaexperience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

 

Anar al contingut