Edward Allan Hinton visita el congost de Mont-rebei amb "Catalunya Experience"
Edward Allan Hinton visita el congost de Mont-rebei amb "Catalunya Experience"
Dimecres, a les 22.40

"Catalunya Experience" impressiona el londinenc Allan Edward Hilton amb una ruta pel congost de Mont-rebei

Aquest dimecres, 7 d'octubre, a les 22.40, TV3 emetrà el segon viatge de la sèrie documental de gran format "Catalunya Experience", presentada per Ivana Miño. L'objectiu és mostrar Catalunya arreu del món per mitjà de viatgers amb una gran influència pública. En el segon capítol, l'instagramer Allan Edward Hilton quedarà captivat pel congost de Mont-rebei, al Pallars Jussà, i s'aturarà en terres tarragonines per fer una calçotada.

Les fotos d'Allan Edward fetes amb el telèfon mòbil són tot un fenomen a les xarxes socials i, per a l'equip de "Catalunya Experience", sorprendre'l era tot un repte. L'Allan arribava directament d'un meravellós i llarg viatge per l'Amèrica del Sud, però el programa s'havia proposat deixar-lo glaçat i ho va aconseguir, literalment, en un barranc del Pallars Jussà. 

Amb aquest instagramer, els espectadors descobriran una de les comarques paisatgísticament més espectaculars del país. I, al final del viatge, de camí cap a l'aeroport, faran una parada a les comarques tarragonines: com que l'Allan va venir al final de l'hivern, no podia marxar sense fer una calçotada, que, per cert, va acabar a cops de bastó.

Allan Edward Hinton, Londres: "Vaig estar en un congost espectacular al Perú, però crec que el congost de Mont-rebei és encara més impressionant"

 

"Catalunya Experience" proposa fer un viatge de Catalunya al món, a través de la mirada de convidats dels cinc continents que visiten el país durant dotze capítols. El programa, dirigit per Xavier Brichs, està rodat amb una imatge cinematogràfica d'alta qualitat i en anglès, cosa que ofereix la possibilitat de veure'l doblat i/o subtitulat.

Esquiar al Pirineu, veremar al Priorat i participar en festes com el Carnaval de Vilanova, Sant Jordi o la Patum són experiències que comparteixen viatgers vinguts de diferents punts del planeta amb persones que coneixen i s'estimen el lloc on viuen. La presentadora, Ivana Miño, és l'amfitriona de viatgers de perfils variats que tenen una gran influència a les xarxes socials o als mitjans de comunicació. Són instagramers, bloguers, fotògrafs, presentadors de televisió i escriptors, provinents dels Estats Units, Sud-àfrica, Austràlia, el Regne Unit, Polònia, Mèxic o Indonèsia.

 

tv3.cat/catalunya-experience

facebook.com/catalunyaexperiencetv3

twitter.com/catalunyaexptv3

Anar al contingut