Carles Vilarrubí afirma que al Barça ja se'l considera el millor equip de la història

El vicepresident blaugrana diu que es pren uns dies de reflexió per respondre a les denúncies del Reial Madrid.

El vicepresident de l'àrea institucional del Futbol Club Barcelona, Carles Vilarrubí, ha dit que, després de guanyar la quarta Lliga de Campions, el Barça ja el consideren el millor equip de tots els temps. En declaracions al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, el vicepresident blaugrana ha assegurat que el triomf del conjunt de Pep Guardiola dissabte a Wembley evidencia que "estem davant d'un cicle d'un club absolutament extraordinari, començant òbviament pel futbol que jo penso que aquest cap de setmana ha escrit una pàgina en la història del futbol. No tenia una urgència històrica sinó que tenia una cita amb la història perquè, realment, en aquests moments aquest equip avui està considerat el millor equip de futbol de la història."

Carles Vilarrubí opina que arribar a aquest nivell tan alt és molt complicat i que ara és qüestió de continuar en la mateixa línia: "Quan s'arriba a aquest nivell d'excel·lència a l'àmbit esportiu i humà, en el grup, en el lideratge per part de l'entrenador, amb la sensació d'equip, el nou repte és mantenir-ho."

Segons el vicepresident del club, la cohesió entre els jugadors, el cos tècnic i la directiva ha contribuït a resoldre els entrebancs externs: "Si no hagués existit una coordinació, una voluntat de treballar en conjunt, l'equip s'hagués ressentit. La gestió de la crisi de tot aquest mal ambient que s'ha generat l'últim terç de la temporada pel que fa a adversaris nostres i de certs mitjans de comunicació, l'hem pogut superar també en part per la unió que hi ha entre la directiva i el primer equip". Vilarrubí ha explicat que ara estan estudiant quina resposta donaran a les denúncies al Barça procedents del Reial Madrid: "Hem d'obrir un període de reflexió interna a la Junta i veure de quina manera, des del punt de vista institucional com a club, hem de respondre. Aquest període de reflexió no pot ser molt llarg, ha de ser d'uns dies."
catradio.cat/mati
Anar al contingut