Capítols especials de les sèries "Olivia" i "Els Dalton", al canal Super3

Aquest dissabte 17 i el diumenge 18 de juny, el canal Super3 ha programat dos capítols especials de la sèrie "Olivia", al matí, i dos capítols especials d'"Els Dalton", a la tarda, que tindran una durada més llarga de l'habitual.

La protagonista de la sèrie "Olivia" és una nena de sis anys, hiperactiva i simpàtica, que viu amb la seva família. Tot plegat semblaria molt normal si no fos perquè els protagonistes són porquets, una societat porcina que fa de mirall de la humana, amb totes les bondats i tots els defectes.

La sèrie "Els Dalton" la protagonitzen els quatre germans Dalton: en Joe, el "cervell" del grup; l'Averell, el més innocent i ximple dels germans; en Jack, secretament enamorat de Miss Betty, l'educadora de la presó, i en William, que dedica tot el seu temps a llegir l'"Almanac dels pioners" per conèixer tots els secrets de l'Oest.

Els capítols especials

L'Olivia i la gimcana (dissabte 17, a les 7.30)

Al poble de l'Olivia cada any organitzen una gran gimcana per a totes les famílies. Aquest any se n'encarrega la senyora Hogenmuller. I l'Olivia, esclar, hi participa amb la seva família amb la idea de passar una bona estona i trobar el tresor.

Princesa per un dia, (diumenge 18, a les 7.30)

Mentre juga a princeses amb les seves amigues, l'Olivia rep la notícia que la família reial ve de vacances a la ciutat. La casualitat vol que la nostra amiga coincideixi amb la princesa Estefania, la filla dels reis. I vet aquí que les dues semblen gairebé bessones i decideixen intercanviar-se els papers per un dia. Però, com sempre, les coses es compliquen.

Fort Dalton (dissabte 17, a les 16.30)

El general mexicà Santa Ana pren el penal dels Dalton amb el seu exèrcit per fer una demostració de força davant dels Estats Units i agafa com a ostatges els presos, els guàrdies, la senyoreta Betty i el director Peabody. Finalment, els germans Dalton i en Peabody aconsegueixen fugir per anar a demanar ajuda al president Ulysses Grant.

Les vacances dels Dalton (diumenge 18, a les 16.30)

Els quatre germans construeixen una mena de perforadora enorme a la seva cel·la per fugir per sota terra. Però, gràcies a la senyoreta Betty, l'Averell té l'oportunitat d'exposar els seus quadros al Louvre de París. Es nega a seguir als seus germans i se'n va a França amb la senyoreta Betty. Els altres tres pugen a la seva màquina i baixen a les entranyes de la terra... amb en Peabody de polissó. Quan el descobreix,  en Joe està a punt d'abandonar-lo allà sota, però canvia d'idea: li podria ser útil. És un viatge cap avall molt accidentat, i encara més quan una misteriosa figura els comença a espiar i els roba la perforadora. Però el lladre s'acaba estavellant contra un mur. Els Dalton no se'n saben avenir: és el tiet Bill, el germà de la mare, que els convenç per anar a París a estira-li les orelles a l'Averell i robar unes joies, però el tiet Bob té uns altres plans al cap. Quan els Dalton surten per un forat de claveguera al costat de la torre Eiffel, s'adonen que l'exposició de l'Averell és notícia de primera plana.

super3.cat

Anar al contingut