Capítol especial de "La Casa d'Anubis", al canal Super3

El canal Super3 emetrà demà dissabte, a les 12.15, el capítol especial que tanca "La Casa d'Anubis", la sèrie de ficció que té com a escenari una residència d'estudiants plena de misteri. Aquest capítol especial, de més d'una hora de durada, porta per títol "La Casa d'Anubis: La pedra angular de Ra".

Després de 190 episodis, la sèrie "La Casa d'Anubis" arriba al seu final. L'últim capítol és un especial de més d'una hora de durada, titulat "La Casa d'Anubis: La pedra angular de Ra", que es podrà veure al canal Super3 demà dissabte 18 de març a partir de les 12.15.

Sinopsi

Per culpa d'una epidèmia de polls a l'escola de cicle mitjà, una sèrie d'alumnes es veuen obligats a passar un parell de dies a la Casa d'Anubis i compartir les habitacions amb els residents habituals. Aquests han acabat el curs i estan a punt de celebrar la festa de graduació. Entre els alumnes nouvinguts hi ha una noia enigmàtica, la Sophia.

Mentrestant, en una visita que els nois de la Casa d'Anubis fan a un museu, desapareix una peça molt important, la pedra angular de Ra, que és precisament la pedra que corona una piràmide. Segons una llegenda, la persona que aconsegueixi construir la piràmide rebrà del déu Ra una pluja d'or, però primer s'han de trobar les quatres pedres que falten, i aquest or no surt de franc.

super3.cat

Anar al contingut