"Capitalitzar la felicitat", dimecres, a "60 minuts"

"60 minuts", el programa de reportatges del 33 que cada dimecres emet alguns dels millors treballs periodístics produïts arreu del món sobre temes d'actualitat i de reflexió social, emet aquest dimecres, a les 23.55, el documental dirigit per Kees Brouwer, "Capitalitzar la felicitat".

En aquest reportatge, el brasiler Ricardo Semler ens mostra el seu món i ens en dóna la seva visió particular: el relat d'un món que no depèn de factors com l'èxit i el poder, sinó un món que està impulsat per valors "tous" com l'honestedat, la confiança i l'amor. Ell ens ensenya, en definitiva, com s'ha de "capitalitzar" la felicitat.

La confiança, la franquesa i l'amor són termes que faran tremolar qualsevol gerent d'empresa. No obstant això, aquests valors van fer enriquir Ricardo Semler, un emprenedor brasiler. Va construir un imperi mundial basat en la simple pregunta: Què faria ser feliços els meus empleats? Va escriure un llibre sobre la qüestió – titulat "Maverick" – un best-seller internacional, que es va vendre traduït en més de 35 idiomes. Tothom vol saber quina fórmula màgica ha trobat per fer tants diners al voltant de la felicitat.

Dirigit per Kees Brouwer.

tv3.cat/60minuts

Sant Joan Despí, 28 de juliol de 2015

 

 

Anar al contingut