Esports

Cap de setmana poliesportiu, a Esport3 i Catalunya Ràdio

Dissabte i diumenge, el canal Esport3 i Catalunya Ràdio seguiran la Final Four d'handbol, que juga el Fraikin BM Granollers a Nantes, la Final Four d'hoquei herba en què participa l'Atlètic Terrassa i la Final Four d'hoquei patins, que disputarà el Barça a Lisboa.

Demà, a les 14.45, es disputa a Nantes la Final Four d'handbol en què per primera vegada participarà el Fraikin BM Granollers. L'equip que dirigeixen Carlos Viver i Antonio Rama s'enfrontarà a l'HBC Nantes, l'amfitrió, i actualment tercer classificat de la Lliga francesa. A més, hi juga l'extrem Valero Rivera, fitxat ja pel FC Barcelona per a la temporada que ve. El Fraikin BM Granollers ha guanyat en dues ocasions aquesta competició  (1995 i 1996), però quan el format era de la final a doble partit. Fa sis anys, el 2010, l'equip vallesà va disputar la final de la Recopa, però va perdre contra el Gummersbach alemany. Ara, amb un equip renovat i amb només tres jugadors que van disputar l'última final europea, el Granollers torna a tenir l'opció de lluitar per un altre títol europeu. En cas que arribi a la final, el rival del Granollers sortirà de l'enfrontament entre el Chambery Savoie francès i el Göppingen alemany.

Aquest partit és podrà veure íntegrament al web esport3.cat, i s'anirà alternant pel canal Esport3 amb la Final Four d'hoquei herba que jugarà a Barcelona l'Atlètic Terrassa i el Kampong holandès. Els comentaris de l'handbol seran de Vicenç Prados, i els de l'hoquei herba, de Lluís Cervelló.

Catalunya Ràdio també farà el seguiment del partit d'handbol amb la transmissió de Ramon Salmurri. I la Final Four d'hoquei herba es podrà seguir amb la locució de Míriam Riau.

També demà dissabte a les 16.05 es farà el seguiment, tant per l'Esport3 com per  Catalunya Ràdio, de la semifinal de la Final Four d'hoquei patins, que jugaran a Lisboa el Benfica i el FC Barcelona. Joan Ramon Vallvé farà el seguiment per la televisió i Montse Mir serà l'encarregada de posar la veu a la ràdio.

Diumenge, a partir de les 14.00, es podrà seguir la final de l'Eurohockey, que a partir de les 15.00 s'alternarà amb la final de la Final Four d'hoquei patins (que es podrà seguir de manera íntegra per esport3.cat).  I si el Granollers ha arribat a la final de la Copa EHF es podrà seguir en directe a partir de les 17.30. Si disputa el partit pel tercer i quart lloc seria a les 14.45.

www.esport3.cat
www.catradio.cat

Sant Joan Despí, 13 de maig del 2016

Anar al contingut